Burendag

zaterdag 22 september 2018

Op zaterdag 22 september organiseert Wijkplatform Espelervaart, in verband met burendag, weer diverse activiteiten in en rondom ons buurthuis. 
 
Programma: 11.00 – 16.00 uur
  • Braderie & open podium (11.00 – 16.00 uur)

Dit jaar hebben wij weer gekozen voor een gezellige braderie, waar  mensen van alles kunnen aanbieden, hetzij om goederen te verkopen, lekkere hapjes aanbieden of gewoon om informatie te geven. We willen ook activiteiten organiseren speciaal voor de kinderen. Dit jaar bieden wij ook aan kinderen van de basisschoolleeftijd de mogelijkheid een kleedje neer te leggen voor een echte kinder-rommelmarkt. Kinderen kunnen zich hiervoor gratis aanmelden.

Verder komt er een open podium waar buurtbewoners hun talenten mogen laten zien, hetzij door een lied te zingen, muziek te maken of iets anders. Mocht u van dit open podium gebruik willen maken stuur dan even een berichtje naar espelervaartbuurthuis@gmail.com   waarin staat wat u wilt laten zien. Iedereen krijgt maximaal 15 minuten.

  • Open huis (11.00 – 16.00 uur)

Verder is er een open huis in het buurthuis. Binnen krijgen onze vaste huurders de gelegenheid u te informeren over hun diverse activiteiten. Verderop in ons krantje vindt u een overzicht van al onze activiteiten.

  • Barbecue  (17.30 – 21.00 uur)

Vanaf 17.30 tot 21.00 uur wordt er onder leiding van Yolanda’s eetcafé weer een barbecue georganiseerd bij het buurthuis. Voor deze activiteit moet u zich  wel even tijdig aanmelden. De kosten zijn € 5,= per persoon. Opgeven kan in het buurthuis of via espelervaartbuurthuis@gmail.com .

Voor meer informatie, verwijzen we u naar onze website: buurthuis-espelervaart.nl 
Het is mogelijk een kraampje of een deel van een kraampje te huren. De prijzen staan ook op de website.